OFFERLIND Mastery

Hem » COACHING

COACHING

cirkel

Vår definition av Coaching:
Det är som ett partnerskap mellan Coach och klient, där Coachens roll är att främja möjligheterna för klienten att själv kunna finna sina lösningar och se potentialerna. Det är av yttersta vikt att det i en professionell coaching process finns ödmjukhet inför uppgiftens betydelse och att klientens förväntade resultat hela tiden står i fokus.

Några exempel på ett oändligt antal orsaker till att behöva någon form av Coaching:
• Ett temporärt eller långsiktigt behov av ett bollplank att bolla idéer och tankar med?
• Att främja nytänkande processer.
• Behov av inspiration för att bli tillräckligt motiverad att verkligen ta tag i saker.
• Att Vilja kunna skaffa större kontroll i och över ditt liv.
• Du eller Ni har kört fast men vill komma vidare.
• Att få din organisation att dra åt samma håll och samtidigt.

Vi anser att det viktigaste för en Professionell Coach är en gedigen bakgrund med resultat och erfarenhet som en gedigen bas att verka utifrån. Det är viktigt att som Professionell Coach, först själv ha kontrollen i och över sitt eget liv.

Ingen är Coach hos oss om inte ovanstående är uppfyllt. Dessutom har genomgått alla stegen i Klemmer & Associated ”Personal Mastery Advanced Leadership” i USA.

Pris (50 min): 750,- inkl. moms
Innan vi bestämmer oss för att dra igång så tar vi ett 30 min gratissamtal, där vi lättare kan känna av om det känns rätt. 

Du kanske tycker att det är för lång tid med 50 min per samtal, det kanske i bland räcker med 30 min.
Du är kanske en privatperson och tycker att traditionell coaching är för dyr för dig, men du känner att du verkligen skulle behöva det för ett specifikt syfte.

Pris 1 x 30 min: 500,- inkl. moms   2 x 30 min: 950,- inkl. moms   3 x 30 min: 1.350,- inkl. moms 

Givetvis tar vi ett kort (ca. 20 min) samtal utan kostnad så du precis som vid den klassiska coachingen får en chans att se om det kan passa ditt specifika syfte innan du bestämmer dig.

Nu kan du även boka distansvideocoaching som vi sköter via Competencer: https://www.competencer.com/profile/mats-offerlind

Du kan även använda dig av Actiway (gamla friskvårdchecken) som betalning för personlig coaching, se mer på: https://www.actiway.se/

”LIVET ÄR FÖR KORT FÖR ATT INTE GÖRA DET SÅ OPTIMALT SOM MÖJLIGT, BÅDE FÖR DIG SJÄLV OCH DIN EVENTUELLA ORGANISATION – OCH DET ÄR ALDRIG FÖRSENT!”

Inspirations- & Nyhetsbrev

Registrera dig och få tillgång till bloggarkivet!

Follow OFFERLIND Mastery on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: