OFFERLIND Mastery

Hem » FÖRETAGET

FÖRETAGET

Offerlind Mastery är ett företag som skall kunna göra skillnad i företags, organisationers och individers utveckling. Vår huvudverksamhet är Person & Organisationsutveckling bland annat via vår verktygslåda ”Livets Spel Och Hur Du Kan Vinna Det”. Där vi hjälpt människor och organisationer att växa och utvecklas sedan 2007 då Mats Offerlind startade verksamheten. Tillsammans med Er våra uppdragsgivare och Era önskemål så inspirerar och hjälper vi till så att Ni lättare kan utvecklas till Er önskade nivå. Vårt fokus är att det skall vara Inspirerande att ha med oss att göra, allt ifrån att vara inne i ett Coaching program, till att lyssna på ett inspirerande föredrag eller medverka i ett Seminarium.

Om vi får chansen att hjälpa till i Er/Din utveckling, så börjar det med att grunderna måste bli starka för att sedan kunna bygga vidare på.

Här finns bland mycket mer, gedigna erfarenheter inom:

•    Personcoaching
•    Chefscoaching
•    Försäljnings/resultatcoaching
•    Ledarskap
•    Entreprenörskap
•    Målsättning och Måluppfyllnad
•    Med mera

Men denna punkt nedan är kanske ändå det viktigaste för att allt övrigt skall ha någon betydelse:

•    Hjälpa till med att få den berömda ”ändan ur vagnen” och verkligen komma till skott!

En mycket uppskattad upplevelse är att vara med om en av Mats Offerlind`s Inspirerande och motivationshöjande föreläsningar. Det kan vara på en konferens, kanske en kick off, eller slagit sig samman med andra för att få en större grupp. Detsamma gäller halvdagsseminariet och weekend seminariet.

Verktygslådan ”Livets Spel Och Hur Du Kan vinna det” ser ut så här:

rutor

Om en person inte har kontroll i och över sitt eget liv, hur skall den då optimalt kunna fungera i en grupp?

Nu är det upp till Er själva att kontakta oss för mer ingående information eller bokning, antingen genom att ringa oss på 0410-24307 eller genom att gå in på kontaktsidan och skriva några rader, så kontaktar vi dig.

Inspirations- & Nyhetsbrev

Registrera dig och få tillgång till bloggarkivet!

Follow OFFERLIND Mastery on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: