OFFERLIND Mastery

Hem » Ansvar » Tidsbrist

Tidsbrist

Jag vill påstå att det inte finns brist på tid, utan brist på planering. Personer som inte planerar sina liv, kommer alltid att lida av kronisk tidsbrist och de sysselsätter sig också troligtvis med många aktiviteter utan passion.Om du börjar planera ditt liv kan jag garantera dig att du kommer att få mycket mer gjort än innan, samtidigt som du får mer tid över. Många säger ofta ”så tråkigt att planera mitt liv, då blir det inte spontant”, så kan det kanske tyckas. Om du i stället vänder på resonemanget och du planerar ditt liv, då kommer du att få mycket mer tid över. Här kan du använda din spontanitet, som du inte hade haft tid med om du inte planerat ditt liv! Jag vill dessutom säga att det egentligen inte är hur mycket tid du har, utan det är vad du verkligen och faktiskt använder den till. Använder du den till saker du har passion för? Eller går merparten av din tid åt till saker som du saknar passion för?

Du kan säkert hitta många exempel i ditt eget liv som föranleder tidsbrist, i så fall så är det mycket bra. RÄTTA DÅ TILL DEM ELLER HELT ENKELT VINKA FARVÄL TILL DEM!

Om du vill läsa en stor del av alla de över 1000 arkiverade texterna, registrera dig då för Inspirations & Nyhetsbrevet uppe till höger på sidan så kommer lösenordet till dig via E-mail.


Lämna en kommentar

Inspirations- & Nyhetsbrev

Registrera dig och få tillgång till bloggarkivet!

Arkiv