OFFERLIND Mastery

Hem » Ansvar » För att en ytterlighet skall kunna existera så måste den motsatta också existera.

För att en ytterlighet skall kunna existera så måste den motsatta också existera.

Antingen talar vi mycket illa eller mycket bra om olika ytterligheter i livet. Men för att dessa skall kunna existera så måste just båda ytterligheterna existera. Exempelvis, för att helvetet skall kunna existera på ett någorlunda trovärdigt sätt, så måste himlen existera. Dessa två är direkt beroende av varandras existens, annars hade det varit näst intill omöjligt att försöka förklara dem.
Det är svårt att kunna förklara vad att vinna eller lyckas är, om du inte först kan definiera vad det innebär att förlora eller misslyckas.

Hela livet består av dessa motpoler och dessa exempel var bara några få av dem. Dessa behövs för att rätt kunna definiera saker eller situationer vi befinner oss i eller vill kunna uppnå. Du kanske känner dig misslyckad och vill sträva efter att bli lyckad och du vet vad det innebär att vara misslyckad för dig, då kommer du att sträva efter motsatsen. Om du å andra sidan är lyckad, ja då vet du vad det innebär för dig och vill med största sannolikhet inte uppleva det motsatta.

Vill du kunna läsa en stor del av dem mängd texter som finns arkiverade? Anmäl dig då till Inspirations och Nyhetsbrevet uppe till höger på sidan så kommer lösenordet via E-mail till dig.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Inspirations- & Nyhetsbrev

Registrera dig och få tillgång till bloggarkivet!

Arkiv

%d bloggare gillar detta: